cookies

måndag 30 april 2012

Återbruksutmaning omgång 6

Välkomna att inspireras och inspirera! Nu har vi en månad kvar att återbruka i denna utmaningen. En del av er har efterfrågat en fortsättning. Vi får väl se hur vi känner för det om en månad.
Jag har låtit mig inspireras av er med återbruk av kjolar. Ett par för små byxor fick sätta livet till och jag har återbrukat den kjolvolang som jag klippte av på min egen kjol för ett tag sen. Ett enkelt återbruk som uppskattas av tjejer i 6-7 årsåldern i alla fall.
Jag klippte av byxorna lite för högt upp så en del av fickan blev liksom kapad. Det är lite typsikt mig. Det går fort och händer på en gång och sen upptäcker jag efteråt att jag borde tänkt till FÖRE. Mäta ut och rita upp linjer är inget för mig.
Hej hopp liksom....
Jag deltar i Mulliga M´s bh-sewalong som utmanar mig på många sätt. Där får man inte vara slarvig med måtten eller tillklippningen så jag har faktiskt både ritat och klippt väldigt noggrant.Nu är det er tur. Länka till ert inlägg här nedan. Roligt!!!

9 kommentarer:

hennihenni sa...

Ja, det är lätt hänt att saxen är lite väl ivrig... men kjolen blev ändå fin! Vem behöver hela fickor?

Klockarbarn sa...

Nä precis! Perfekta är väl inte många i alla fall;-)

Moi! sa...

Va lustigt! Precis vad jag hade sytt till denna gång!!!

Susannesblogg sa...

Fin kjol! Tack för upplysningen om datumet. Jag ber om ursäkt för falska ryckten. Samtidigt är jag överlycklig att måndagarna är räddade.

Sanna sa...

Åhh va skoj, jag är gärna med en månad till! Läcker kjol.. =)

Fangoria sa...

Kjolen blev superfin, med eller utan hela fickor, haha! =) Sådär gör jag också ofta, lite "nej men hoppsan" sådär, men det brukar bli bra ändå, eller hur? Ja det känns som om vi hade lite lika tankar denna vecka med jeans, hjärtan och spetsdukar, men till helt olika plagg, så snyggt det kan bli!

lopplisa sa...

Fin kjol!! Applikationen magnifik! Fickor? Behövs de verkligen i alla lägen? :)

sofia sa...

Jättefin!

Anonym sa...

Jag återbrukade även den här veckan, men hade fullt program i måndags. Ett par dagar sent kommer mitt bidrag.