cookies

lördag 1 augusti 2009

Utlyser en tävling igen - hjälp mig.


Jag måste ha hjälp att hitta en bra OCH snygg lösning till mitt soff/vardagsrumsbekymmer. Det betyder att jag vill ha hjälp att hitta ett sätt att förvara mina pågående stickprojekt. Jag har alltid mer än två på gång samtidigt. Jag vill inte stoppa undan det i nån garderob. Lättillgängligt i vardagsrummet ska det vara. Tänk på att det inte får vara en stormöbel för det finns det inte plats med.


Den som kommmer med bästa förslaget vinner. Vinsten då? Ja, jag vet inte. Kom med ett förslag på det också vettja.


Tävlingen pågår augusti ut så jag hinner få in många förslag. Har du mer än ett förslag hindrar det ju inte att man lämnar en kommentar till och får fler vinstchanser......

13 kommentarer:

Lilla NovaK sa...

Haha... Vilken kul idé!

Rent spontant skulle jag vilja säga att du syr ihop något som du hänger över armstödet på soffan med en ficka på och däri förvarar dina projekt!

6-barns mamma sa...

hej! Mitt tips är en fotpall, där man kan lägga saker i. Köpte själv för typ 1-2 år sedan 2 stycken fotpallar, där jag lagt beslag på den ena och förvarar stickning, mönster och även endel garn i. Samtidigt perfekt att vila fötterna på när man sitter och stickar, och våra går perfekt in under vårt vardagsrumsbord. Dom vi köpte kostade typ 200 kronor styck, köpte på en lågprisaffär som heter Karlssons.

Y sa...

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80155535
ser att du redan fått tipset. Vi har iallfall ett par fotpallar med förvaring fårn ikea i vardagsrummet, men våra är i tyg. Funkar finfint

Hello sa...

Du har ju en kista till bord, ser det ut som (?) - gör plats för en stickburk och de lite större sakerna där. Sen virkar du en sån här (det är faktiskt JÄTTEkul!!) och förvarar det pågående i. Eller virka två - en för varje pågående. Eller tre, om det ibland blir tre pågående :) I samma härligt gröna färg som soffan...

http://hellosblogg.blogspot.com/2009/02/virkat.html

Krajamaria sa...

Jag rekomenderar IKEAs skoskåp, perfekta för det mesta! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10031987

Palven sa...

Min kära sambo tröttnade på alla projekt som låg lite överallt =)
Så en dag kom han hem med en typ fiskelåda i plast fast modell större.

Ser ut som ni gjort en tur till Nusnäs utanför Mora på semestern?

klockarbarn sa...

Palven: Japp, mannen är från Falun så vi tog en sväng till Nusnäs när vi var på semestern. De stora hästarna som man kan sitta på var favoriterna.

Anna-Snoddas sa...

En fin korg är mitt tips! Tygklädd så inte garnet fastnar och med (eller utan) lock! Ikea har och även Ica maxi har haft! :)

Mirrezz sa...

Mitt förslag är en picknick korg,finns att köpa på marknader,de döljer trasslet =) samtidigt som de är väldigt fina (många utav de man kan hitta på hantverksmarknader iaf) de är även tillräckligt stora att få plats med allt,enkla att flytta...

anna sa...

Mitt förslag är att sy en snygg sak till väggen med fack. Vi hade när vi var små ett tåg som var fack till förvaring, men det är lite barnsligt kanske.. Du har ju så snygga tyger så det skulle bli som en snygg tygtavla/förvaring i ett :-).

Annars en fotpall med förvaring alt kista, men det har ju flera föreslagit..

anna sa...

Förresten, nu vet jag inte hur ert vardagsrum ser ut, men vi har lite platsproblem och på Ikea finns lådor med och utan hjul man kan ha under sängar och ev soffor.. Det varken syns eller tar plats, bara att rulla ut!

Strumpetossa sa...

Jag har en typ av trälåda till mina stick- och virkprojekt som jag tycker är superbra, den fanns tyvärr inte kvar där jag hittade den men du kanske kan hitta en någon annan stans. Jag mailar bilder på den...

Men jag hittade en korg du kan ha på samma sida. ;)

http://www.meandmyhome.se/se/art/korg-liten-slut.php

http://www.meandmyhome.se/se/art/korg-stor-slut.php

Mitt tips på vinst får nog bli en stickad mössa med elefanter fast helst skulle jag nog vilja vinna en av dina underbara klänningar med stickad överdel! ;)

Jessika sa...

Hej! Hoppas du har haft en skön semester! Jag har under min ledighet fått en pysselhörna, med kompromiss... datorn får också plats. Vi har satt upp en vikvägg och mot den har jag en bokhylla expedit tror jag den heter från ikea där jag har lagt mina pysselgrejer. Skönt att ha allt samlat på ett ställe.
Jessika