cookies

söndag 16 augusti 2009

Har klockan stannat?


Nej, jag lever i allra högsta grad men mina prioriteringar är som alltid denna tid på året att få färdigt mina pass inför terminstarten på F&S som börjar imorgon. Har jag lyckats då? Japp, ett av tre pass är klara.....grmpf...host...host...det viktigaste är klar i alla fall. Ska bara öva in det bättre. Jag har ialla fall börjat på allvar. Hinner inte med att pyssla men snart så finns det tid till...ja vaddå...till att jobba, träna och typ inte mkt mer. Men vet ni vad? Jag har valt fullt medvetet och alldeles själv även denna gång. Kanske blir detta min sista termin som ledare. Jag har inte bestämt mig ännu men jag ska göra det under hösten - bestämma mig alltså. Inte att helt sluta träna, det skulle ju vara hälsofarligt, men sluta med uppdraget att leda. Att bara träna för min egen skull och när jag vill verkar rätt lockande när livet är så tight som det är med heltidsjobb och två barn under 5 år. Frågan är bara om jag skulle komma iväg över huvudtaget eller hamna i tvsoffan.

Skit samma. Nu går vi vidare. Måste ju visa lite arbete också då. Garnet tog slut till min mössa och det tog även slut till mina vantar. Jag har gjort en vante och börjat på den andra. Det får bli garnköp imorgon. Vanten är virkad. Undrar var jag hittade mönstret nånstans? På nätet i alla fall. Till sist ett par "pocketsocks". Det hänger en tråd kvar men jag tänkte fästa nån dekoration med den.

5 kommentarer:

Mallaching sa...

Tofflorna va verkligen superfina! Så himla roligt att du gillar väskan, riktigt kul att veta att du använder den! :)

MinaMirakel sa...

Man blir verkligen sugen på att sticka när man besöker din blogg, jättefina grejer och garner./Åsa

Anonym sa...

En av mina vänner är ledare för friskis också, jag tror hon skulle ha svårt att gå på pass utan att ändå känna sig som ledare. Är det inte lite så? Jag är imponerad i alla fall ( skulle behöva lite mer av motion i mitt liv men tycker det är aptrist.....) Tycker det låter rätt härligt att ha lite av allt, både motion, handarbete och familj. Men det ska ju inte bli något måste kanske?

Anonym sa...

Rättvisa barn: Visst har du rätt. Det är svårta att gå på andras pass och bara vara motionär, särskilt eftersom jag är ledaruppföljare och gör de avslutande "uppkörningarna" för en del nya ledarförmågor. Jag börjar liksom att jobba i huvudet fast jag inte ska. Man får träna bort såna tendenser helt enkelt, om det nu går.
/Klockarbarn

AmjeW sa...

Gillade verkligen dessa underbarat färgglada vantar! : )