cookies

måndag 11 augusti 2008

Många kramar till er....

TACK ALLA NI som delar med er och peppar mig och andra föräldrar som är mitt i trotsperioden. Goda råd och tips kan ju hjälpa en hel del, men framför allt känslan av att inte vara ensam med sina små problem och att andra föräldrar känner samma frustration och känsla av att inte duga till, är ju guld värt att höra. Vad bra det är att vi vågar peppa varandra. Vad skönt det känns. Tackar er av hela mitt hjärta och sänder små cyberkramar tillbaka till er.

4 kommentarer:

Frida sa...

Sa inget då, för jag kunde inte peppa dig (har haft mycket tjafs med mina barn), men det kommer alltid ljusglimtar. En kram, en puss eller kommentar så är man lika förälskad i dem igen. Kram på dig!

OttoPippi sa...

Stor cyberkram tillbaka!!!! Ja, det är verkligen super när man kan peppa varandra - för det behövs verkligen :-)

Mannagryn sa...

Stor kram till dig! Vi kämpar genom de tuffa perioderna tillsammans här i cybervärlden.

Anonym sa...

hej där.... Idag när jag hämtade stora V på dagis så började han spm vanligt... gnälla gråta sura och ville inte gå hem. Jag som mamma trött eftersom jag går upp så in i vassen tidigt börjar gråta på dagis och blir jätte arg på honom. Bad om ursäkt till fröken när vi skulle gå men jag orkar inte ha det så varje dag.......Men hon tröstade mig och sa att hon hade varit med om mycket väre saker och hon vet hur det är hon har själv barn som har gjort likadant. tänkte du ville höra att du inte är ensam med jobbiga barn men det vet du väl :-) Ha det // Magda