cookies

söndag 31 augusti 2008

Fyndig bröllopsdag slutade tidigt


Igår firade vi 5 årig bröllopsdag. Eftersom vi missade de senaste två åren (hur kan man göra det? Två år i rad?) så beslutade vi oss för att göra nåt på tu man hand. Vilket inte heller har hänt de senaste två åren.

Mannen ville cykla Bockstensturen (10 mil på Mtb cykel) och det inföll så klart samma dag som vår bröllopsdag. Så vi for till Varberg och jag gick hela 5,5 timme på stan medans mannen jagade sig astrött ute i skogen (knäppt va). Jag hade jättetrevligt på egen hand och han hade det jättejobbigt och ångrade sitt val redan efter 3 mil.

På torget gjorde jag några riktiga fynd. Där stod en dam och sålde lite loppisprylar. Jag samlade ihop det jag ville ha till det ringa priset 10kr/st för dukar och gardinlängder. Mkt bra. Kolla on tvättpåsen på översta bilden. Jag fann en Second handaffär också och köpte ett par lakan och några böcker. Köpte lite kläder till mig själv på stan och tog en välbehövd fika innan jag gick ner till Varbergsfästning och målgången för mannen. Vi hade en trevlig lördag och bodde på mysigt hotell och käkade god middag. Utan barn för första gången sedan Hanna föddes för 2 år sen. Det knäppaste i det hela var att vi var så trötta efter dagens turer att vi knoppade in redan 9 på kvällen, helt slut båda två.

6 kommentarer:

Carolina sa...

Ja, tänk att man kan bli trött utan barn också ;)

Den röda duken med den rosa blomman finns i mitt tygförråd också! Vet dock inte vad jag ska göra av den, har du ngt bra förslag som gör den rätta?

Anonym sa...

Carolina: Ja, den är lite svår...
Men jag kan tänka mig den som en stor kudde eller som en sida av en stor tidningsamlare (se min gröna påse jag gjorde för ett tag sen). Jag kan tänka mig att ha den som köksduk också :-)
/klockarbarn

Bim HD sa...

*ler*
Ikea på en bröllopsdag - lördag den 30augusti... vad sägs om det? ;)
Må så grankott...

Carolina sa...

Hi, hi köksdukar funkar dåligt just för stunden, de får liksom inte ligga kvar ;)

Jag hoppas nog ändå på att få till det med klänning eller en skjorta/blus till E. Men kudde var ju också en bra idé.

rino sa...

Skönt att ni fick en fin kväll trots tröttheten (och vem skulle inte vara glad med dom tygerna!)

Hoppas att det inte dröjer två år till nästa gång!

Anonym sa...

Hihi vilken underbar helg!!! Helt klart avundsjuk!!
Det är helt ok att knoppa in vid 9 med!!!

Kram
Hogla