cookies

torsdag 17 juli 2008

utbrister i ett WOW


Mkt nöjd är jag. Jättefin om jag får säga det själv. Synd bara att färgerna blir blekare på bilderna.
Garn: Muskat från Garnstudio. Färgerna nr 47 orange, 32 turkos, 53 äppelgrön, 51 varm gul, 12 röd, 15 kornblå. Ett nystan av varje färg.
Stickor: 3,5 mm. Ska nog använda 4 mm nästa gång. Då blir tunikan både större och inte så kompakt i kvalitén.
Mönster: Klockarbarns tunika. Storlek 92-98.

7 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Håller med WOW!!! Så snyggt det blev i mulitrandigt:)

mustafa sa...

finfin. själv har jag repat upp min stickning. tog en paus i stickandet och sen kollrade jag bort migsjälv så det var bäst att repa upp. behöver nog få konsultation i minskning, på ena sidan blir det bra men på andra blir det liksom snurrat.

Anonym sa...

Kokos: Det är inte så svårt när man väl har gjort det några gånger. Var blir det fel? Är det när du minskar vid raglanskärningen?
/klockarbarn

mustafa sa...

det är när man minskar där i mitten (när man har 40 maskor mellan minskningarna). då lägger sig de minskade maskorna snyggt på ena sidan men fult på andra. antar att man ska minska från typ olika håll eller så de lägger sig snyggt inåt på bägge sidor.

Anonym sa...

Kokos: Okej, Jag brukar sticka de första minskningarna (alltid från rätsidan och nu höger sida framifrån) genom att lyfta en maska till höger stickan sen sticka nästa maska rät och sen dra den lyfta maskan över den stickade. Eller sticka två maskor ihop i bakre maskbågen istället för framifrån som man brukar göra.
Äh, jag tror jag visar istället...

BONGI sa...

Utbrister också i ett WOW!! Så underbar!!!
Är det möjligt att få beskrivning för stl 92/98??
Och så går det rykten:) om att du har beskrivning på svenska på pocketvaddenuhettesockorna också. Hajjade inte så mycket av den engelska beskrivningen...

lisa sa...

måste bara få säga att färgerna minsann inte alls ser bleka ut. den är fantastisk. och så är även barnet som bär den... :)