cookies

lördag 12 juli 2008

Regnbågstunikan nr 2 är klar


Jag har försökt mig på att göra den lite större än vanligt. Om jag lyckades med det eller inte vet jag inte förrän mina vilddjur kommer hem från Dalarna igen så jag kan prova på Hanna. Hon drar ca 98 så det vore bra om den passar.

Färgerna blir helt fel när blixten går på. Måste fota i morgon i dagsljuset. Kanterna är kornblå och nu ser de bara blå ut.

Garn: Muskat från Garnstudio.
Mönster: Klockarbarns

8 kommentarer:

Jes sa...

ÅÅÅ dina tunikor är ju helt fantastiska, denna är verkligen underbar vilka färger!!!

s n o r k sa...

Oj ojoj.....vilket tålamod du har, tänk om jag kunde sticka så! Jag är grymt imponerad!
Linn

Gulligan sa...

Helt fantastiskt!!

Shamu sa...

Sier som Gulligan: Helt fantastisk!!
Jeg elsker Regnbuer, så denne ble en klar favoritt hos meg! Nyyyydelige farger. Du er råflink!!

Anonym sa...

Den blev ju jättefin, nu vet jag vad du har gjort i helgen har ju knappt sett dig :-) Haha // grannen

BONGI sa...

Den är härlig!! Underbara färger! Nu är min tunika helt klar också - självklart får du låna bild från min blogg, skulle mailat dig en annars. Ja, det märks verkligen att dina barn är på grönbete för här har ju hänt massor!! Vilka härliga grejer du fixat!

Anonym sa...

Är det från DIG jag fick mönstret på den där klänningen en gång för länge sedan? Det var en liten storlek och jag hann aldrig sticka den till min dotter. Och mönstret försvann dessvärre när vår gamla dator kraschade. Men det gör inte så mycket, för du inspirerade mig att sticka den här klänningen. :-) Nu vet jag alltså att det var du. :-) http://pysselptorp.blogspot.com/2011/04/stickad-klanning.html

Jag har faktiskt lekt med tanken att sticka en till, fast just i regnbågsfärger, och det är din tunika som ligger och gnager i mitt huvud tror jag. :-)

KLOCKARBARN sa...

Pyssel på torp:
Ja, det tror jag att det är. Jag skickade ut många mönster där ett tag. Nu har intresset svalnat lite ochd et beror nog på att jag själv inte stickar dom längre. Mönstret är ju till bebisar så det känns inte aktuellt längre ;-)
Jag har inte haft energi att ta tag i att skriva ett större mönster för då måste jag ju sticka en STOR tunika först. Mamma Mia. Jag såg din och den är jättefin.