cookies

onsdag 23 juli 2008

Stickor och garn överallt


Min man började bli less för några år sen på alla påsar med garn och stickor. Han fattar inte hur jag kan lägga mina pågående projekt i prasselpåsar från apoteket eller nån annanstans ifrån. Varför använder du prasselpåsar när du har så mkt annat att använda som inte LÅTER så mkt när vi tittar på tv. Ja, det kan man ju undra...

Jag har sytt ännu en förvaring för just detta. Skulle bli en gåva till min hemlis först men det var så svårt att skicka den eftersom den är så hård (Viledon igen). Den får stanna här hemma och fyllas med garn till en docka som jag stickar på.
En påse/förvaring man kan använda till mkt egentligen.
Tyg: IKEA

3 kommentarer:

Liksom sa...

Smart! Är Viledon extra kraftigt och hur hårt blir det?

Anonym sa...

Liksom: Jag är inte säker på att det heter Viledon men det blir väldigt hårt tycker jag. Inte så hårt som en köpt kepsskärm är. Svårt att beskriva. Det är i alla fall svårt att sy i. Tyget blir som ett hårt pappersark och river ner allt som ligger brevid symaskinen. Det brukar vara svårt att vända på arbetet så hårt blir det. Därför lämpar det sig inte till småsaker.
//Klockarbarn

Skaparstigen sa...

Jättefin! Jag älskar Fredrika-tyget.
Korgar är verkligen bra förvaring upptäckte jag igår när jag blev klar med en virkad. Man har verkligen för mycket grejer överallt, och plastpåsar är ju så tråkiga.