cookies

måndag 23 juli 2007

Svårigheter att välja

Det är ju inte lätt för en novis att välja fabrikat eller modell på en overlock!
Jag har idag besökt vår lokala symaskinshandlare som säljer Husqvarnas symaskiner och jag känner mig inte ett dugg klokare. Imorgon tror jag att jag åker en tur till stan och kollar in Pfaff´s overlocker också.

5 kommentarer:

Florin sa...

Förstår att du inte blir klok på att välja modell!!! Om ekonomin har betydelse så skulle jag inte köpa en pfaff, du kan få samma fuktioner för mindre peng hos andra märken. Själv har jag en Janome My Lock 644D och den är kanon bra. Lätt att ställa in och syr snyggt och till ett bra pris :-)

Anonym sa...

Tack för tipset. Tyvärr finns ingen återförsäljare för Janome häromkring. Jag tänker också på servicemöjligheterna. Man vill ju inte fara 10 mil för att få maskinen lagad om det skulle behövas. Ska surfa omkring lite och se om jag har letat för lite efter en återförsäljare.
/klockarbarn

Anki sa...

Jag tycker Husqvarna känns tryggt, men då har jag ju oxå service på orten och det betyder en del. Och andrahandsvärdet om man vill sälja den är ju säkert bättre på ett känt märke. Men så länge de funkar spelar det ingen större roll.
Men be om att få provsy, ljudet brukar avslöja mycket om kvaliten.

Anonym sa...

Anki:
Vi har både Husqvarna och Pfaffbutik här med servicemöjligheter. Båda har funnits så länge jag kan minnas så möjligheten att de finns kvar länge till är ju stor. Nån som vet nåt om Pfaff?
//klockarbarn

Jes sa...

går oxå i symakins tankar, funderade på Husqvarna husky 936 men den verkar svår att trä om mellan cover & overlock enligt olika forum, funderar på Berlina 1300MDC, Pfaff coverstyle, Pfaff 4874.