cookies

söndag 29 juli 2007

Kul foton på väggenStorasyrran håller på för fullt att få till en stor bild på våra tjejer som vi kan ha på väggen i vardagsrummet på en vägg som nu är helt tom. Jag önskade att hon skulle ta upp färgerna från fondväggen vi har där Hanna Wernings tapet sitter. Syrran har tagit fram 2 förslag och båda är bra. Nu har jag frågat efter ett tredje alternativ (jag är svår att ha att göra med hi hi).

Sen tänkte jag lägga en slant på att framkalla bilderna så att de blir så fina i kvalité som möjligt. ni får gärna ha åsikter om vilken ni gillar mest.

8 kommentarer:

malin sa...

B�datv� var j�ttefina, men jag skulle nog ha valt den understa! Vad ville du ha f�r �ndringar till det tredje f�rslaget? OCh hur stor ska bilden bli?

Anonym sa...

Varje bild är ett A4 ark så tavlan på de här förslagen består av 4 st A4 (A2 då antar jag). Mitt tredje förslag är att jag vill ha bägge barnen i färg. Nu är det bara ett barn som blir i färg med grå bakgrund. Men då måste man antagligen lägga samma barn brevid sig själv och det är ju inte lika kul. Kanske kan man då lägga till en omgång bilder och ha 6 A4 ark istället. Äh, jag vet inte.
/Klockarbarn

Carolina sa...

Jag tycker bättre om tvåan då barnen är i svartvitt. Lite fundersam över om det blir för många färger dock. Svårt när man inte sett tapeten live.

Anonym sa...

Jag håller med dig. Detta med mkt färger funderar jag på om man kan tänka sig att göra två färger bara fast med nyansskillnader istället.
/Klockarbarn

Anki sa...

Jag gillar ju färg så jag röstar på 2:an :D
kram

Jes sa...

Vilka fina bilder, jag röstar på det undre alternativet. Där färgen är runt barnen, tycker de framträder bättrre när de är i svart/vit.

KlaramedK sa...

Superhäftigt! har funderat på att måla en svartvit målning av min plutt...men när skall man ha tid!? foto kanske går snabbare! ;=) har du någon aning om vad din syrra använt för bildbehandlingsprogram?

Anonym sa...

Klaramedk:
Hon arbetar i Photoshop.

/klockarbarn