cookies

torsdag 12 juli 2007

Nytt försök till en hattstorlek som passarMönstret kommer från tidningen Föräldrar&barn (Beppehatt). Mönstret är aningen stort för min tjej så jag har nu gjort en ny hatt och tagit bort sömsmånen och nu blev det en bra storlek för 2,5 åringen. Nu är det lilltjejen som är modell och hatten försöker hon dra av sig därför sitter den väldigt högt upp...

Ska prova att förstora upp mönstret också för min käre make vill också ha en hatt. Jag har inget tyg som faller honom i smaken så vi får väl köpa ett då.

Imorgon åker vi till Dalarna på semester och är nog borta en vecka så inget nytt presenteras här på bloggen på ett tag. Trevlig sommar på er alla och nu vill vi allt ha lite bättre väder, eller hur!!!!!!

5 kommentarer:

mamman pysslar sa...

Jättefin modell.
Är det i senaste numret?

Jag håller på med ett mönster med "tårtbitar", men en sån här hatt passar bättre till lite större barn tycker jag.

Supersött tyg också.

Anonym sa...

Jag tror att det kommit ut en tidning efter numret som innehöll mönstret (nr 6-07).
/Klockarbarn

Anki sa...

Gör den inte för stor, min käre make trackar mig ännu för den solhatt jag gjorde till honom, var väl lite trött??? Finns nog ingen den passar på den blev enorm :)
Ha det så gott på semestern!
P.s har lagt till dej bland mina länkar d.s

Anki sa...

Glömde säga...
Om du åker förbi dala-järna så finns det en loppis inne i byn i en källare där var jag förra månaden, en riktig guldgruva!

Florin sa...

Jätte snygg!!! Jag gllar denna modell på hattar, de behövs inte förstors så mycket alls för att passa en vuxen... Härligt tyg oxå :-)