cookies

lördag 2 november 2013

Minibyrå till pyssel

Inget nytt under solen. Detta har VÄLDIGT många redan gjort och jag är ganska många år efter på detta pyssel.

Minibyrån köptes för att innehålla mina pysselgrejer i syrummet. Jag ville egentligen pimpa en helt annan grej men eftersom minibyrån redan "preppad" men inte den andra saken så började jag med den. Ville testa om det gick att använda mina fina papper till decoupage. Det gick.

Det började bra. 
Sen fortsatte jag med alla lådorna och det ångrar jag lite nu. Jag tycker att det blev snyggare med några vita. Det är ovanligt för mig att välja gult. Jag använder inte gult ofta men fick nåt frisläpp i våras och gick lös med gul färg på skåpet i köket och på klädhängaren. Tanken är att färgen ska tas upp i byrån. Fast jag vet inte om den ska stå i närheten i alla fall. Hur jag tänker kan jag inte alltid förstå själv....


3 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Är det den klassiska Moppe från Ikea så har jag för mig att lådorna är vändbara. Då kan du ju vända på några, så har du ju fortfarande möjligheten till några vita fronter - för jag håller med om att de pimpade lådorna kom mer till sin rätt så.

annas alster sa...

Så fiiin! Det där TIGER skulle man bra gärna vilja ha i närheten!

Petra / Popetotrora sa...

Tjusigt som tusan! Både med några vita och utan. :)

Och tackar för att du är på "min" sida när det gäller tyginköpet. Känns redan bättre nu när jag vet att jag kan rättfärdiga köpet med att jag klippte på en gång. ;)