cookies

lördag 30 november 2013

Mannen är tveksam

Jag har sytt en t-shirt till min man efter en befintlig modell som han har i sin garderob. Jag gjorde den bara lite bredare och längre. Hade köpt en ganska stor stuv på Ohlssons. Jag gillade färgerna i tyget och det är så mjukt och skönt. Tyvärr visade det sig ha flera stor missfärgningar i tyget som jag inte hade sett. Upptäckte det först när jag klippt ut delarna. Ja ja, man ska inte bryta ihop för det utan jag täckte över fläcken med en bröstficka. Rätt stor sådan. Hade inget enfärgat tyg som matchade färgerna och jag tyckte att det skulle bli lite väl "moget" stuk om man tog samma tyg i fickan som tröjan. Sömnadsmässigt är jag mkt nöjd med min insats och tycker att den blev snygg.
Maken var mycket misstänksam och hummade bara när han så den. Men jag hotade med att det är som med de där anskrämliga jultröjorna, att man bara måste ha den på sig. Han gick med på att prova och när jag sen sa att nån annan kan få den om han inte vill ha den så ville han helt plötsligt behålla den.
Antar att den var rätt skön trots sitt utseende...........


5 kommentarer:

lopplisa sa...

Förstår att karl'n vill behålla t-shirten!! Den ser ju jätteskön ut. Desstuom är den snygg!

Emma sa...

Snajsig! Hade aldrig vågat sy till min sambo, bra jobbat!

Hanne sa...

Tycker också den blev snygg, den får ju karaktär av den där bröstfickan, jag tycker du matchade den bra. Ibland är det just den där nödlösningarna som blir finast.

SaraLotta sa...

Haha, han gillade den trots allt =)
http://lonelyfieldpysslar.blogspot.se

Fiff sa...

Så snygg den blev! Heja dig som stod på dig. Min man vägrar allt som inte är svart eller blått...hur tråkigt som helst! :-)
Tack för erbjudandet med juldukarna förresten. Men jag lyckades hitta några stycken på second hand, och jag har nu fått ihop en ny klänning :-) Tror du inte att du kan få till nån egen sån klänning? Annars får du hojta till igen, för det är klart att jag kan "offra" mig ;-)