Vad ska jag göra med all sallad som växer så det knakar? Några förslag?
Kan man göra nåt annat av den än bara plocka in och lägga som tillbehör på mattallriken?
En sommar gjorde jag riktigt pampiga buketter med förvuxen sallad och ringblommor.
Har också testat att fylla en kastrull med salladsblad och lägga ett fryst fiskblock över som sedan fick ångkoka i den fukt som salladen bildar när den långsamt värms upp. Det blev väl ingen delikatess precis, men roligt att testa.
En sommar gjorde jag riktigt pampiga buketter med förvuxen sallad och ringblommor.
Har också testat att fylla en kastrull med salladsblad och lägga ett fryst fiskblock över som sedan fick ångkoka i den fukt som salladen bildar när den långsamt värms upp. Det blev väl ingen delikatess precis, men roligt att testa.
7 kommentarer:
Ge den till marsvinen. :)
Jag vill gärna ha sallad..
En sommar gjorde jag riktigt pampiga buketter med förvuxen sallad och ringblommor.
Har också testat att fylla en kastrull med salladsblad och lägga ett fryst fiskblock över som sedan fick ångkoka i den fukt som salladen bildar när den långsamt värms upp. Det blev väl ingen delikatess precis, men roligt att testa.
En sommar gjorde jag riktigt pampiga buketter med förvuxen sallad och ringblommor.
Har också testat att fylla en kastrull med salladsblad och lägga ett fryst fiskblock över som sedan fick ångkoka i den fukt som salladen bildar när den långsamt värms upp. Det blev väl ingen delikatess precis, men roligt att testa.
Man kan ge bort till vänner och bekanta. :)
Gröna smoothies! Googla efter recept, här är ett: http://hostlycka.blogspot.se/2011/11/grona-smoothies-for-barn.html
Skicka en kommentar