cookies

söndag 10 juni 2012

Nu har jag gjort det!

På en vecka har jag klarat av 4 dagar i London samt cyklat tjejvättern. Jag står fortfarande upp så det är klart godkänt. Nu är det bara väggen på huset kvar. Vi är på gång...

Stärkt av en resa och med stärkt självförtroende av att ha klarat 10 mil på cykel på en för mig över förväntan bra tid så känns det nu som jag kan klara allt. Tänk vad lite ledighet kan göra. Det känns också så bra att ha kastat mig på en utmaning som jag inte hade en aning om hur det skulle gå men som gick så himla bra. Mentalt var det på topp hela vägen. Jag misströstade aldrig under hela loppet. Jag som annars inte klarar mer än 2 mil när jag cyklar själv. Här hade jag sällskap med nästan 7000 andra tjejer. Stämningen var på topp. Jag träffade på en tjej som med glatt humör hakade på mig när det var 5 mil kvar och med henne bakom mig kunde vi tillsammans gasa på slutet. Kul. Tack för det vem du nu var. Väl i mål klappade vi om varandra.

3 kommentarer:

lopplisa sa...

Wow! Du verkar ha förvärvat superkrafter av oanat slag!! Grattis till det och ja, till långmilacyklandet!! Är medlet till detta energipåslag möjligen fish n´chips??

Klockarbarn sa...

Ha ha, ja det skulle man kunna tro men nej. Jag åt inte fish n´chips. Jag vilade mig i form helt enkelt med en massa gående ;-)
Jag hade nog bara nybörjartur. Egentligen skulle jag köpa mig en Trisslott.

MinaMirakel sa...

Vilken härlig känsla, skulle jag tro!/Åsa