cookies

söndag 3 juni 2012

Resa bort men längta hem

Det var länge sen jag kände mig så trött. Både i kropp och själ. Tidigt i morgon åker jag och en kollega till London. Vi lämnar familjerna hemma för att bara göra sånt som tjejer gillar att göra tillsammans. Vad det är får ni fundera ut själva. Svårt va ;-)
Jag ska hämta kraft att återkomma hem med ett glatt sinne och en skön känsla i kroppen. Jag hinner oftast inte mer än komma bort förrän jag längtar hem igen. Till familjen. De är värda en gladare mamma och fru.

Våren har gått hårt åt mig och tyvärr drabbas min familj av det. Mitt humör åker berg och dalbana och jag skriker högt av frustration. Ibland orsakar familjen frustrationen men allt som oftast är det hos mig problemet ligger och inte hos nån annan. Jag måste bara få hämta luft ibland.
Kroppen är en annan historia men den gör att jag inte orkar vara lika glad. Det värker i kroppen och jag blir så trött. Från en minut till en annan tar jag helt slut. Det är då jag blir så arg och sur.

Nu ska jag inte gnälla mer utan rycka upp mig och packa klart väskan. Ringa kollegan och bestämma när vi ska åka och ladda upp med energi.
Fyra sköna dagar i London väntar. Ha det så skönt ni också!


Skruttungar. 
De älskar att bli filmade när de sjunger. 
Den stora kan inte låta bli att spela apa medans den lilla tar det hela på större allvar.

4 kommentarer:

Titti sa...

Hoppas du får en bra resa, känner igen mig mycket i det du skriver. Man kan längta så efter egentid och när man blir själv känns det så tomt, men som småbarnsmamma behöver man verkligen hämta kraft och vara själv ibland, annars orkar man inte.

HH JaJa! sa...

Åh, bra att du är medveten om vad du behöver och vad det beror på? Ta hand om dig! Hoppas att London inte suger mer must ur dig, jag hade knappt orkat 4 dagar i en storstad...

lopplisa sa...

Hoppas du har det riktigt trevligt i London!! Miljöombyte brukar kunna göra gott!

Fröken Pyssel sa...

Hoppas du haft det superbra i London och kommer hem med nyladdade batterier!