cookies

måndag 31 oktober 2011

Både vackert och deprimerande

Gula och röda löv mot grönt gräs är vackert men trots det gör det mig deprimerad. Nu kommer den mörka tiden som är så himla mörk. Jag gillar ljus helt enkelt. Tur att det finns både garn och tyg som kan muntra upp i vinter. Detta trädet (ovan) är mkt högre än vårt hus och oerhört stort. Gissa om det blir roligt trädgårdsarbete när de löven har fallit. Vi brukar vad i löven. Påtidigare på hösten faller också de små vassa kottar som en rödbok har. Jätte vassa. På våren är bladen gröna för att sedan få sin fina mörkröda färg och på hösten tapper de rödfärgen och blir gula. Ett träd som skiftar skrud flera gånger.



Bilder från vår trädgård i går. Lönnen stod så röd och grann och på ett par dagar så var det väck och ligger nu i gräset. Det gläds barnen åt för de krattar ihop löven och sen sprider de ut dom igen när de hoppar i högen.

3 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Härliga bilder! Även om hösten inte alltid är så kul...

OCh stort tack för att du anordnade påslakansutmaningen! Det har varit jättekul och idag kan du se ett inlägg med alla sakerna jag gjort av mitt påslakan, i bloggen. :-)

retrostuff sa...

Jag håller med om hösten. Fast den tog mig liksom på sängkanten i år. Tänk att det är november i morgon?

Mitt påslakan är slut! Stort tack för en otroligt kreativ och inspirerande utmaning! Glad höst... eh, vinter ;).

HannasHörna sa...

Hej! Tack själv. Det var en fantastisk utmaning. Snart vänder det igen...o ljuset kommer tillbaka.kram