cookies

lördag 31 januari 2009

Hujeda mig sån otur vi har

Lilla gubben....... Mora Träsk på tv....

Favvo pappan och favvo syrran.....(imponerande foto)
Och favvo hunden....
Stora tjejen gillar att knäppa kort med kameran. Hon brukar få göra det och klarar det galant. Men härom dagen tappade hon den i klinkergolvet med linsen nedåt. Den var lite knepig innan men nu är den helt hopplös. Vet inte om det beror på fallet eller ej men som sagt verkar livet gå mot sitt slut för den.

Bjussar på några kort som 4 åringen tagit. En talang enligt mitt tycke.

Den lilla tjejen vaknade idag och hade ont i magen. Efter lunch ringde jag hem och kollade läget (har jobbat idag)- MAGSJUKA IGEN. En alldeles underbar helg framför oss med andra ord. Hoppas hoppas hoppas att vi andra slipper denna gången. Och hoppas att föräldrarna på dagis håller sina barn hemma den tid som är sagt eftersom detta bara går runt och runt på vårt dagis. Jag har allvarliga funderingar på att flytta barnen till dagmamma för att minska sjukdomsrisken något (färre barn). Det vore synd eftersom de gillar dagis men vi kan ju inte hålla på så här varannan vecka året ut och in. Vad ska man göra?

5 kommentarer:

anna sa...

Stackars er! Krya på er!

Malin sa...

Testa pro-biotika! Actimel, pro-viva etc. Det funkar!!

Stina sa...

Har hört att man ska svälja hela vitpeppar, det ska hjälpa! Kan ju vara värt att prova iallafall.. Krya på er!

Stora lilla j sa...

Nää, fy vad trist! Här är vi också sjuka mest hela tiden, men tack o lov går båda dagisbarnen på samma avdelning, så det är inte två set bacilusker som kommer hem! (men Jonathan gick först på ett dagis dit föräldrarna skickade sjuka barn, och vi valde att ta ut honom därifrån, och har aldrig ångrat det!!!)

Magdalena sa...

Vad duktig hon är Viran :-) Håller mig på avstånd så vi slipper magsjuka räcker med influensa här :-) Har en present
Till Viran föresten, har ju glömt det . Krya på er //Magdalena