cookies

torsdag 11 december 2008

Solklart att det är oklartEtt del av ett projekt. Provar storleken och den är bra. Ett litet påhittat mönster av mig. Upptäckte under arbetets gång att jag slarvat när jag skrev ner hur jag gjorde. Dumt ifall man vill göra en till. Det enda jag fick ner på pappret var hur många maskor jag lade upp sen tog stickdjävulen tag i mig och jag glömde allt annat än stickornas klickande mot varandra. Sånt upplever väl alla ;-)

Färgerna blev styrda av de restgarner jag hade över från denna och denna. Men nu är garnet slut.

7 kommentarer:

mustafa sa...

men du, det kanske inte blev som du tänkt dig men det blev inte så tokigt ändå. jag tänkte direkt på en spansk matador. de har ju sådana vingar på axlarna och jackor som är korta. sedan ett par smala brallor som är höga i midjan.

gör det, sy ett par svarta, smala, höga brallor och sätt på stora knappar i någon klar färg så har du en klockarbarn-matador. blir nog skitsnyggt om jag får säga det själv.

Anonym sa...

Den andra delen av projektet väntar. Men om jag får hjärnsläpp så går jag nog på din matador-idé.
/Klockarbarn

r e b e c k a sa...

Så söt!
Gillar Mustafas idé också!

OttoPippi sa...

Jättehäftig tycker jag!!!! Hur sjutton kan då sticka så mycket på så kort tid mänscha??? Och så fint!!!?

Jes sa...

Vilka underbara färger!!! Modellen är superhärlig, ska bli spännande att se när den är färdig!!

Stora lilla j sa...

Vilken härlig början! Ska bli spännande att se del två! Jag tänker mig en rynkad kjolsdel till, så att det blir en liten klänning kanske? :-)

Noa04 sa...

Vad fint...nej, du är ensam om det att glömma av att skriva ner arbetsgång Hihi! Jag kan erkänna att jag tom glömmer av att ta bild på saker jag gör om, kommer alltid på det då make over processen är nästan färdig.