cookies

söndag 16 mars 2008

Återvinning av tyg och tidningarSyrran har beställt en tidningspåse att samla tidningar i och som är snygg att se på och bara är att bära med sig till sopstationen. Tänk er en papperskasse från mataffären fast högre och med en extra styv botten platta. Det blev så här. Hoppas att du blir nöjd syrran med ditt tygval.

Jag har återanvänt ett påslakan och styvat till tyget med viledon. Lite knepigt att sy en så här stor grej. Jag rev ner allt som fanns på sybordet...
Sydde som en väska med avsydda hörn till botten. Tog en kartongbit och klädde in i samma tyg för att lägga i botten så det blir en ännu stadigare där. Två handtag och klart. Praktiskt och snyggt.

11 kommentarer:

Ida sa...

Jättefin!
En sådan måste jag försöka göra. Jag undrar vilket år jag tar fram symaskinen igen? Kanske det händer snart. Blir mycket inspirerad av vad du gör.

Anonym sa...

ÅHHHHH den är underbar, hur 17 hann du det?????
Längtar efter vaettenhållaren ;o)

Kram SIS

á Yeliqa sa...

Åh så finn den blev. Jag har länge funderat på att sy en liknande, men har aldrig kommit till skott. Nu fick jag riktigt mycket inspriation. Tack!

Anonym sa...

Tack ska ni ha.
SIS:
...mitt andra namn är Blixten.
/Klockarbarn

Dödergök sa...

Vilken snygg kasse! Väldigt inspirerande, skulle funka utmärkt som garnförvaring ju. Tyget är ju bara helt underbart dessutom.

Anki på sytt.blogg.se sa...

Åh vilken kanonide!
Tänk så mycket vackrare mitt hem skulle bli utan en massa tidningar och reklampapper som ligger o dräller överallt :D

kokos flanell sa...

jättesmart och jättefint. det ser lät så stökigt ut med tidningshögen man har hemma.

Jes sa...

Vilken snygg & praktisk!!! Gillar verkligen tyget!!

Gulligan sa...

Smart och snyggt!

Anonym sa...

Tack tack tack!!
//klockarbarn

Kånkarong sa...

Vilken fantastiskt bra ide och så snyggt genomfört! Vi har en låda i vit kartong som är köpt på Design Torget som man ska ha en pappkasse i för tidningarna men det här är så mycket roligare och finare. :)