cookies

söndag 16 mars 2008

Hemlishemlis paketet mer info

Jag har fått 4 olika tyger. Färgerna blev lite missvisande på bilden. Nederst är ett vinrött smalrandigt stretchtyg typ lite jeansstretch ni vet. Det ligger på vad jag skulle kalla muddväv som är ljusrosa. Sen är det ett randigt trikåtyg som är rosa och lila och det översta är också ett trikåtyg som är lila. Fina tyger som ska få bli lite kläder till nån av döttrarna när jag fått lite mer energi att börja sy nu när jag avklarat 2 veckor på nya jobbet.

Mina barn fick varsin velourväst med fina delfiner på ryggen. Det ser ut att vara den fina Hilcovelouren. Jag har själv sytt byxor i det orangetyget förut. Underbart. Min hemlisvän har overlock men det är det många som har nu så det är ingen dirket ledtråd men duktig på att sy applikationer är hon.
Jag har fått en Pfiffikus som jag faktiskt inte äger sen förut (bra val). Ett fint halsband som är format som ett hjärta. Det låg i en liten tygpåse.

Dottern blev heltokig när hon såg duschtvålen....hon ville bada direkt. Kul.
Till vänster ligger ett påpressbart formband som stabiliserar tex trikåtyg vid tex axelsömmarna. Absolut en "bra att ha grej".
Jag har fått ett fint paket och det var lite nervöst för min hemlis om jag skulle gilla det eller inte. Så känner nog alla inför att skicka paket till människor man inte känner. Det är ju också det som är tjusningen...
Jag är i alla fall mkt glad för det jag har fått så oroa dig inte...vem du nu är som skickat....
För det ska man ju försöka klura ut. Det finns inget som avslöjar vem det är från. Kan vara vem som helst känns det som. Allt fler har ju också blivit duktiga på att sy applikationer.
HJÄLP- jag har inte en aning.
Thea? Charleston? Kajman?
Jag vet inte.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du tyckte om det.Det lila och lila/rosa randiga trodde jag skulle ge dej en ledtråd för det har jag sytt utav i min blogg.

Anonym sa...

Hm, då får jag gå på detektivjakt...
//Klockarb

Anonym sa...

Är det LinSar????
/Klockarbarn

LinSar sa...

Jo det är jag som är din Hemlisvän:-).

Anonym sa...

Åh, nu när jag vet så får jag möjlighet att rikta mitt tack direkt till dig. Tack så mkt för de fina sakerna.
/Klockarbarn

LinSar sa...

Va kul att du blev nöjd!!.

Jes sa...

Fint paket du fått!! Gillar verkligen västarna med delfinen. Fina tyger, snyggt smycke!

Charleston sa...

Kul att se ett så fint hemlispaket och jag belv särskilt glad att se fler av velourvästarna! Jag har också sytt dem :-)

Thea sa...

Jag gissade direkt på Charleston när jag såg paketet! Kände igen västarna från ehnnes blogg och så sydde hon ju applikationer i förra hemlisen. Men det var alltså LinSar. Jättefint!!