cookies

måndag 2 november 2015

Välkomna till pysseltid inför jul!

Julen för mig har varit en ganska ångestladdad högtid genom åren. Jag har valt arbete framför extra ledighet för att slippa förberedelser och annat som hör julen till. När mina barn kom till världen försökte jag ändra på min inställning men den är djupt rotad. Detta är den största anledningen till att dra igång denna pysselgrej. Jag behöver helt enkelt draghjälp för att hitta julkul. Eftersom jag gillar att handarbeta och återbruka så kan man kanske dra nytta av inför julen som närmar sig. Man behöver bara vara ute i god tid, vilket jag brukar vara skitdålig på. Där har ni bakgrunden. Nu är det dags att titta framåt istället och jag ser fram emot att bli inspirerad av er. 


Idag bjuder jag på ett mycket enkelt litet pyssel. Shoppade en ganska gräsliga sak på loppis med tanken att spraymåla denna i en lite modernare färg (Hobbyfärg från Biltema). Kan duga som julklapp till nån kanske.

Före

Efter

Välkomna med ert bidrag - litet som smått - inget är för enkelt för att visas!

Vill du delta så lägger du bara upp en länk till ditt blogginlägg. Det ska vara julinspirerat på ett eller annat sätt. Delta alla gånger fram till jul eller välj bara de tillfällen du känner för det. Ganska kravlöst med andra ord.

Nedan länkar ni till ert inlägg på er blogg. Kopiera webbadressen på ert inlägg.
Ta bort https:// annars blir det dubbelt när ni lägger upp och då funkar inte länken.

5 kommentarer:

Trådanten sa...

Så kul med en julpysselgrej!
Efter alla mina år på socialtjänsten har jag full insikt i hur helvetisk julen kan vara på alla möjliga olika sätt... ändå tycker jag själv att det är en mysig tid. Hoppas kunna sprida lite av den känslan till dig!

lopplisa sa...

Shit så trendig den lite annorlunda porslinspjäsen blev! Vilken fin remake!!

Borgmästaren sa...

Åh så roligt. Har dock inte börjat med julsaker än, men har några ljusstakar på gång. Kommer med en annan gång. Tycker din metallfågel blev avsevärt mycket bättre :)

Katarina sa...

Nu har jag bestämt mig för var pengarna för scooby nr 2 ska gå.

http://lekfulltmedkatarina.blogspot.se/2015/11/kombucha-for-en-battre-vald.html

Susannesblogg sa...

kul med en utmaning! Jag startade med julen idag. Bara påbörjat än så länge. Jag kommer att delta nästa vecka istället. Kanon fin fågel!