cookies

söndag 14 december 2014

Närmar sig jul

Frågar mig själv om det är idé att ha kvar bloggen. Det går alltmer tid mellan inläggen.
Det är första gången på snart 8 år som jag ställer den frågan till mig själv. Syr och pysslar men bloggar inte liksom.

Hur som helst. Nu jag jag ett större inlägg istället för att kompensera lite grann.

 Jag har sytt ett gäng pannband. Maken tycker de är skitfula men jag håller inte med. Tur att han slipper bära ett då....Tjejen är ju jättesöt i sitt! Ett utmärkt snabbt projekt som minskar stuvbitslagret. Mönster från Kraftie Katie.
Här är tjejen som inte vill vara med på bild och visa ansiktet i en sån barnslig mössa. Mössorna är julklappar till barnens mindre kusiner. De har fått såna tidigare men nu växt ur dom. Mamman till barnen har letat ute i handeln efter mössor men inte hittat. 
Som hon sa: -Det finns inte så bra mössor att köpa. 
Konstigt tycker jag men ställer självklart upp och syr lite :-) 
Jag fodrar mössorna med trikåtyg för att de ska bli varma och inte göra håret statiskt.
 Kolla vilken fin stjärna av papper som ovanstående tjej har gjort. Den hängde vi mer än gärna upp i köksfönstret.
 Ännu en julklapp. Till en jobbarkompis flicka som precis har börjat hjälpa till i köket hemma.

 Kolla vad pappan och lilltjejen har gjort idag. Inspiration hämtad från en jultidning. Ved ska vara i öppna spisen så där får de stå och visa upp sig. Vi har eldningsförbud i spisen så de står tryggt.

1 kommentar:

Thelma och jag sa...

Jag tycker att du ska ha bloggen kvar. Vad spelar det för roll om det går långt mellan uppdateringarna. Jag ser min blogg som en mkt nära vän. Den finns alltid redo att ta emot mig o mina tankar o alster när jag känner för det. Det spelar ingen roll om det går bara dagar mellan gångerna eller månader. Jag har dig på prenumeration så jag missar inte dina uppdateringar o även om jag kan sakna dom så vet jag hur det är. Så behåll bloggen du o skippa ev krav på uppdateringar - det där bestämmer du ju själv. Kram /pia