cookies

söndag 15 juni 2014

Återbruk del 8

Har tappat bort tiden. Vet inte hur länge vi håller på med utmaningen. Ska vi säga juni ut? Sen är det semester och sånt. Ni som vill hänger på helt enkelt. Att det är söndag och inte måndag bjuder jag på.. ;-)

Jag håller på att måla köksstolar. Det var många år sen de fick röd färg. Klarlackade. Nu blir det målade i en mild grön färg i halvblank och det blir sååå fint.
Blir lycklig när jag målar.

 Så mycket snyggare det kommer att bli. Ett lager färg än så länge bara....

 Lampan är fyndad på secondhand för 75 kr med sladd och allt. Bara att sätta i en glödlampa och tända.
Vad hittar ni på då? Eller har ni tagit semester kanske?

4 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Haha, jag är ännu mer förvirrad uppenbarligen, för jag tänkte att det var sista veckan i måndags. :)
Vad fint det blir i ert kök! Jag har också nyligen renoverat köksstolar. Och igår hängde jag faktiskt upp nya (fast gamla, de kommer från min kompis mormors hus) lampor i köket också. :)

Klockarbarn sa...

Ha ha ha, jag vet faktiskt inte om det var sista veckan i måndags eller inte. Har tappat räkningen. Blev det fler måndagar är beräknat så får vi se det som bonus ;-)

lopplisa sa...

He he.. jag trodde det var sista återbruksmåndagen i morgon och tänkte rappa på med ett par återbruk, bara för det. Å andra sidan gör det ju inget att det var feltänkt av mej!! Så fint med tapeten på bilderna.. och lampan... och stolarna... Hemtrevligt! Ha det gott!

Kullerbyttatextil sa...

Vilka fina stolar! Har några som borde målas om. Blev sugen när man ser ditt fina resultat! Kul att utmaningen fortsätter ett tag till! (Även om jag var lite sen den här gången...)