cookies

måndag 21 oktober 2013

Resterna av tröjan

Av ärmarna blev det babybyxor och ett leksaks-/gosedjur. Av själva bålen blev det en kjol i stl 7 år till dottern och av det som var kvar sen blev ett par trosor. De ser gigantiskt breda ut över baken. Får se om de passar mig eller om de får skänkas vidare till någon. Annars är jag överlag nöjd men alltihop. Tänk vad mkt en ratad tröja kan bli. Som tröja är det inte min stil men som ett par trosor kan jag använda den.

8 kommentarer:

Emma sa...

Det måste vart en stor tröja det där! Bra jobbat!

Emma sa...

Måste vart en stor tröja! Bra jobbat :)

Anna sa...

Smart och fint!

Linda sa...

Vad mycket fint det blev av den fyndade tröjan! :) Återbruk är verkligen toppen!

Maskinen på bilden såg jättefin ut! Jag kanske ska lägga på lite och köpa en sådan modell istället. Tack för tipset!

Linda sa...

Hej igen! Funkar din mini-symaskin bra att sy med. Jag har läst ganska många kommentarer nu på olika sidor och de flesta verkar tycka att mini-symaskiner är helt odugliga. Att de inte funkar som vanliga hade jag redan räknat ut, men blir sömmarna inte bra kanske jag måste tänka om...

Klockarbarn sa...

Linda: Jag har faktiskt inte provat med tyg. Barnen har sytt i papper och utan tråd....

mamma lycklig sa...

Hejsan.
Jag satt och kollade runt på din blogg och hamnade i ett inlägg från förra året då du skrev om namnband. Ville bara ge dig ett tips hur du fixar egna namnband. Jag köper enfärgade bomullsband och har beställt en stämpel med min logga på så stämplar jag egna namnband i olika färger. Det finns en stämpeldyna som är avsedd för textiltryck, man bara stryker över trycket när det torkar för att fixera det. Enkelt och mycket billigare och kanske mer miljövänligt.
Hälsningar Nettan på bloggen,
http://mamma-lycklig.blogspot.com

Klockarbarn sa...

Mamma lycklig:
Roligt att du tar dig tid att skriva till mig. Jag har köpt en textilstämpel. Det var nog rätt kort tid efter jag skrivit det inlägget. Jag köpte en sån som man kan ändra texten på själv genom att byta bokstäver. Lite pilligt men man gör ofta mer än en etikett i taget så det är värt besväret. Jag kan göra mitt bloggnamn och t ex märka barnens kläder.