cookies

måndag 10 juni 2013

Bloggbombning idag

Jag fortsätter väl att skriva inlägg. Det gäller att passa på när lust finns.

Återbruk. Kommer ni ihåg shortsen ? Denna väska är gjord av benen. Axelbandet är snedslån som blev över. Bara lagt ihop dom och sytt ihop. Blev stadigt och bra. Dottern ville ha en likadan som sin mor men eftersom den väskan är i skinn och ganska dyr så får hon slita vidare på sina gamla byxor. Jag tror att hon blir nöjd. Hoppas det i alla fall. Matchar i alla fall de coola shortsen.

Det är tre fack. Tyvärr hade jag inga knalliga blixtlås men det blev rätt bra ändå. En del feltänk och missar som resulterade i fler sömmar än jag tänkt men dekorsömmar kan ju alltid se ut som de skulle vara där ;-)


Lapptäcke med större rutor denna gången. 
Baksida av bomullsväv. 

3 kommentarer:

hennihenni sa...

Ser praktisk ut med många fack och att blixtlåsen inte skulle vara knalliga har jag svårt att hålla med om! Hoppas den blir uppskattad :)

Klockarbarn sa...

Hon blev jättenöjd. Trots att hon önskat sig en i svart. Denna blev mkt finare tyckte hon så denna gången verkade mammas egna initiativ gå hem. Läge för en trisslott kanske.

himmelriket sa...

Bra skrivet om lycka . Nåt man bara kan definiera utifrån sig själv, ändå ett så slitet och uttjatat ord. För mej har ordet lycka blivit ett med att vara frisk. Eftersom jag har erfarenheten av att vara sjuk så ligger det närmast liksom. Pengar å saker kommer lååångt ner på listan. Att vara kreativ ger också ett sorts lyckorus för mej. Ha det bra med familjen nu! Kram Ulla