cookies

tisdag 11 september 2012

Ugglor bland molnen

Lilltjejen växer så det knakar och jag inser att hon mest har kortärmade tröjor och tights. Hon behöver varmare kläder. Storans garderob är inte bättre den. Hon behöver också långärmade tröjor och framförallt långbyxor. Hon är däremot så mycket svårare att tillfredsställa men konstigt nog gillade hon denna lite barnsligare tröja. Jag blev jätteförvånad men glad över att hon inte bara vill ha svart och grått. Kan någon tipsa mig om bra mönstertidningar eller mönster till större barn typ fr 7-15 år?
 Kanske skulle ha strukit tröjan innan jag tog bilderna.......
 Tyger: Moln och grön trikå från JNY och ugglor fr Znok samt gul vikresår fr Bibbis textil. Stl 128.
Ett par kompisar till tjejerna var med hem igår och den ena tjejen hade en mössa som jag säkert sydde för två år sen och jag tyckte att den blivit lite tvättsliten. Nu fyller hon snart år och hon fick själv välja tyger till en ny mössa. Hon valde pandatyget fr Liandlo och prickar från lokala tygaffären. Den andra kompisen fick såklart en hon också och hon valde bulldog från Liandlo och fick vitt tyg inuti. Jag har vänt upp insidan för att visa. Vändbara mössor. Stl 6-8 år.

7 kommentarer:

Eva sa...

Hej! Vilka fina mössor. Var har du hittat mönstret?
mvh Eva
www.swedanes.blogspot.com

k sa...

Min nya favorittidning är ottobre. Finns med två inriktningar, en för barn och en för vuxna. Gillar barnmönstren väldigt mycket!

Fröken Pimpinett sa...

Fina kläder du sytt! Jag illar verkligen hundtyget från Liandlo - hur snyggt som helst.

Klockarbarn sa...

Eva: Jag har ritat mönstret själv. Ofta klipper jag faktiskt tyget på frihand.

K: Jag har prenumererat på Ottobre tidigare (2 år) men upplever att det är mer mönster till mindre barn. Jag kan ha fel.

Tack för kommentarerna.

Eva sa...

Hej och tack för svaret! Välkommen in och kika på min blogg...

www.swedanes.blogspot.com

mvh Eva

Gela sa...

Vad fina saker du gör. Har själv två tjejjer på 5 och 10 år och hon som är 5 är ju lite lättare att tillfredställa i kläder...=) har stickat klänningar till dom tidigare och det ville de minsann ha båda två som tur va. Önskar dig en fin syföreningstisdag/Gela

himlaverket sa...

Älskar mina klockarmössor! Tack...