cookies

onsdag 26 september 2012

AKUT HJÄLP SÖKES

Mannen i mitt liv fyller 42 år på söndag och jag har ingen fantasi. Vad ska jag hitta på i present? Hjälp!!
Inget storslaget och dyrt utan mer omtänksamt och användbart.

Hans intressen:
Cykling, cykling, cykling och så lite cykling.

Lätt va?


Jag glömde att han gillar sin familj.

15 kommentarer:

HH JaJa! sa...

Anmäl honom till något trevligt cykellopp vetja. Och du, han ser väldigt fin ut, du kan väl samla ihop lite snygga bilder på honom och ge honom en cykelblogg? ;-) Annars gör du som våra vänner och kombinerar Frankrikesemester med Tour de France. En nöjdare man har jag sällan sett komma hem från en semester. :-)

od Andulky sa...

Min man älskar också att cykla. Han har inga bra glasögon, så det ska han få av mig (solbrillor till cykling alltså) Annars är ju cykelkläder alltid bra, ny hjälm? Hur rik är du, bra pulsklocka (dyr sport)? Nya cykelskor fick min man av mig för nåt år sedan som jag beställde från England tror jag det var. Ja, vad mer finns det? Bra strumpor fick min man i julklapp av mig.. Ny sadel? Kommer du på nåt mer tar jag gärna emot tips av dig :-)..
/Anna

hennihenni sa...

Damasker i neopren till cykelskorna. Ger tydligen både aerodynamiska fördelar och varmare fötter...
H: "en annan cykelänka"

Gärdet sa...

En bra bok! Kanske en självbiografi av någon cyklist!? Eller så hyr du en badtunna (om du har möjlighet) och så badar ni ute i höstrusket hela familjen :)

Emma sa...

Fina förslag ovan! sydde en väska till lagningskit och regnkläder som man kan fästa på ramen till min sambo i julklapp.

Åsa.Li sa...

Ge han en dag med dig som han får välja vad ni ska göra. Utan ungar bara kvalitetstid.

Jennie sa...

Laga en riktigt god 3-rätters! :)

Handarbete/Pyssel sa...

Vilken massa bra förslag du fått!
Ger ideér till mig med :)

Emsters Alster sa...

Lova honom en cykelhelg på High Chaparal i april. www.cyclecamp.se
Min man har åkt två år i rad och är helt lyrisk när han kommer hem :-)

Klockarbarn sa...

Tack för era fina förslag. Jag inser att han redan har ALLT och i flera upplagor dessutom när det kommer till cykelprylar. Är det ett intresse så är det;-)
Han brukar dock sno mina glasögon (ironiskt eftersom de var så billiga om man jämför med det han brukar köpa). Dyrt är inte alltid bäst. High Chaparal var intressant samtidigt som jag blir lite skeptisk. Det låter så billigt hur kan det vara så billigt? Nu har jag lite att fundera över och välja på. Tack!

Hanne sa...

Jag cyklade väldigt mycket när jag bodde kvar i Berlin - och hade då alltid en backspegel som satt fast på styret. Jag ska skaffa en sån nu också - och kan bara rekommendera detta, det är väldigt skönt att se vad som kommer bakifrån utan att behöva vända sig om och därmed äventyra balansen.

Klockarbarn sa...

Ja nu är det avgjort. Jag skickar honom till High Chaparal!

Pyssel på Torp sa...

Har han någon sadelmuff? :-) Även om han kanske inte vill sitta på den när han cyklar, så kan du ju sy en och sätta på sadeln medan cykeln vilar. Och varje gång han ska cykla så kommer han att tänka på dig. :-)

lopplisa sa...

Appropå sadelmuff.. min före, före, föredetta chef hade en sadelmuff i tyg med lite stoppnng, som hon köpt på någon hantverksmarknad. Framtill var det ett litet musansikte (ja, ögon, nos och morrhår) broderat. Baktill satt en liten svans fastsydd. Helkul faktiskt!

lopplisa sa...

En före, före, fd chef till mig hade en sadelmuff av tyg och stoppning, inköpt på någon hantverksmarknad. Framtill var ett musansikte (ögon, nos, morrhår) broderad - baktill hängde en svans. Hennes man tyckte att det var genant att hon använde muffen, men det bekymrade inte sadelmuffmusägaren ett smack :o)