cookies

torsdag 9 september 2010

Daxs för nya sticktag! Host host

Gud så länge sen denna bild togs. Hanna är i dag 4 år.


Jag är sugen på att designa något nytt barnplagg. Har dock inte kommit på vad det skulle kunna vara. Behöver mer kunskap i HUR man gör också dvs mönsterkontruktion i stickade plagg. Vet någon om det finns bra böcker i ämnet. Jag har inte tid med kurser. Får lära mig på egen hand. Mönsterkonstruktion för sömnad är också intressant.

Idag gav jag upp och gick till läkaren med mina ömma hostlungor. Jag har hostat så tungbandet har gått sönder så nu gör det rätt ont under tungan också. knäppt. Läkaren hittade lite knasigheter i ena lungan så nu har jag fått penicillin. Lunginflammation och sjukskrivning i en vecka. Så tråkigt men å andra sidan så klarar jag inte mitt tempofyllda jobb inser jag ju nu efter att läkarbesöket på 1, 5 timme slog ut mig för resten av dagen. Har sovit hela eftermidagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

krya på dej!!
/Y

Hello sa...

Skönt att du får vara hemma och krya på dig nu!

Den är så fin, tunikan. Lilla Loppan använder sin fortfarande. Jag stickade den nog när hon var 1,5. Då var den en halvlång klänning, nu är den en snygg "övert-shirt" till en långärmad jumper. :)

jejja79 sa...

krya på dig =( inte kul att vara sjuk, känns som att det går mycket sjukdom nu. Hoppas att det snart går över så att du förverkliga din mönsterkonstruktionsdröm =)