cookies

lördag 8 november 2008

Trikåmössor


I morgon ska jag stå på min första hantverksmässa. Spännande att se om någon vill köpa nåt.

Jag har sytt ett gäng mössor bara för att få lite mer på bordet. Jag har inte haft tid att sy så mycket så det fick bli lite snabbsydda projekt. De 3 med tryck på ska inte säljas utan mina barn blir ägare till dessa.

Färgerna blir som vanligt katastrof när jag försöker fota i mörker. Dags för en ny kamera skulle jag tro.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vart har du hitta Hallo Kitty någonstans? Det är Storasysterns favvo för ögonblicket, men jag vill helst inte köpa något, utan sy i stället. Fina mössor.

Anonym sa...

Och lycka till på mässan. Jag ska också testa att stå på en julmarknad om några veckor.

mustafa sa...

hoppas det gick bra på mässan och att du hade kul.

Anonym sa...

Mustafa: Kul hade jag men det var lite folk och jag sålde bara så att jag gick jämt upp med kostnaden för mitt bord. Sådär bra med andra ord. Men jag fick en del uppskattning och nyfikenhet i alla fall.

Stratus: Jag har gjort märket med hjälp av transferfilm. Man måste ha en bläckstråleskrivare sen kan man skriva ut vilka bilder som helst t ex foton, egna ritade bilder osv. Bilderna kommer från nätet.
/klockarbarn

Josefinaste sa...

Spännande med mässa! Synd att du intu sålde mera. Kommer du att testa igen eller blev det en besvikelse pga detta?

Anonym sa...

Josefinaste: Jag kan absolut prova igen. Jag märkte att mina grejer gick hem hos den yngre publiken men tyvärr var de få i besöksskaran. Det kändes som fel forum för mig. Det var mest gamla tanter och gubbar som ställde ut och besökarna var i samma kategori. Så på en annan plats med annan publik så skulle jag göra ett nytt försök.
/Klockarbarn

Fotograf Jenny Thörnberg sa...

Lycka till imorgon, det är alltid lika nervöst första gången men det är så häftigt kul när någon vill köpa det man sytt tycker jag. Ger värsta kicken.