cookies

tisdag 11 november 2008

Äsch det gick så där

Två saker gick så där...
Först hantverksmässan där medelålder var penisonär på både besökare och utställare. Jag sålde så jag fick igen mina utgifter för platsen och maten jag åt där. Det var allt.

Det andra är att jag tovade klockarbarnets mössa för hårt. Jag skulle aldrig kastat in den i maskinen igår utan väntat tills huvudet hade kunnat tänka lite. Nu får jag göra en ny. Shit.

Inga sorger. Man tar nya tag helt enkelt.

5 kommentarer:

Mimmi sa...

Trist med mässan! Jag stod på hantverksmarknad i augusti och fick väl sålt några enstaka plagg. Än har jag dock inte givit upp utan skall stå på några julmarknader. Det sista som dör är hoppet ;-)

Denna gång skall jag dock stå med tre andra hantverkare, så vi får några hälriga dagar med skvaller iallafall om försäljningen inte går så bra :-D

Anonym sa...

Låter som att du behöver muntras upp lite =) Nästa marknad blir nog bättre och en olycka kommer sällan ensam så mössan blev väl av bara farten. Men nu kan det ju bara bli bättre, eller hur? =)Må så gott! /Elisabeth, rättvisa barn

Jes sa...

Så tråkigt med både mössa och mässa.
Men som Elisabeth skriver nu kan det bara gå uppåt :) Vem vet kanske talade alla tanter om för sina yngre släktingar att det på mässan stog en urtrevlig tjej som gjorde jättefina saker :) Så kommer de nästa gång du står där

Skaparstigen sa...

Åh, tovning är så tråkigt om det blir fel. Jag tror jag har kastat fyra par tofflor sammanlagt. Suck!

Och det där med marknader är säkert jätteolika, beroende på hur mycket, och vad för slags folk som är där. Nästa blir säkert bättre.

Anonym sa...

Skaparstigen:
Som tur är behöver jag ju inte kasta de mössor som blir för små för det är ju alltid nån som kan ha dem i alla fall. Det är ju bra även om man får jobba lite extra för att hinna med att göra en ny.
/klockarbarn

Tack alla ni för uppmuntran. Det är ju som tur är inte blodigt allvar utan en hobby. Det gäller att hålla det i huvudet.