cookies

fredag 20 juni 2008

Otroligt litet


Nya mössor måste stickas till vintern. Har gjort en i ett garn jag inte provat förut. Mössan passade en vuxen man med jätteskalle FÖRE tvätt. Efter tvätt passar den en nyfödd eller en docka modell "Skrållan". F-n oxå. Meningen var att den skulle vara för en 1-åring eller nåt sånt. Shit happens. Det borde vara mitt nya namn istället för Klockarbarn. "Shit happens". Snyggt.

Jag gjorde en liten förändring i modellen vilket jag i alla fall blev nöjd med. Nu vet jag också att detta garn inte ska köpas in mer. Det var lite för tunt också så det fick en lite frotté liknande yta (bubblig) som jag inte riktigt vill ha.

Mössan ska nu torka och sen broderas tror jag. Återkommer om det.

4 kommentarer:

antfarm sa...

Hej!

Det har visat sig att jag gjorde ett riktigt dumt misstag när jag började gnälla om att jag inte gillade flerfärgade garner. Nu är det väl i och för sig så att jag har värmt upp en hel del när det gäller det och tycker bättre om alla flerfärgade än jag gjorde för ett år sedan.

Jag är fortfarande lite känslig men det här garnet som jag såg på dödergöks blogg att du tänkt ge mig hade jag nog tyckt om redan då. Det riktigt komiska är att det ju är jag som är kopisen Å som köpt garnet till sin arbetskamrat. Ha ha ha. Vad ska man säga om det?

Anonym sa...

Hi Hi hi. Jag misstänkte att det var du som Dödergök syftade på. Det är ju väldigt lustigt. Synd att jag inte stod på mig då och skickade garnet i alla fall. Men jag ville ju inte göra dig besviken.
//Klockarbarn

Jes sa...

Aj då, sånt som händer :) Mössan är i allefall fin.

Anonym sa...

Åh vilken söt mössa!