cookies

måndag 13 augusti 2007

Syrum


RUMMET
Nu är det jag som är lyllos...ska få ett eget rum. Mitt skaparrum vill jag kalla det. Det är inte färdigt ännu men det börjar likna nåt. Vi väntar på att Ikea ska få in hyllplanen som vi vill ha och tillsvidare har vi sågat egna i spånskivor. Sådär snyggt men det löser problemet. Ska måla om mitt bord också men det får vänta lite eftersom vi också håller på med en garderob. Rummet är yttepyttelitet på ett par kvadrat men det är mitt!! Vi har tapetserat, målat taket och lagt in ett ekgolv.
Semestern slut
Idag är det omställning som börjar. Maken har nämligen börjat jobba idag efter 6 veckors semester. Elvira undrade var pappa var imorse men nu verkar hon acceptera att han jobbar. Hon sa att jag kunde ta cykeln och åka till jobbet istället för pappa! Hmpf. Vad menar hon med det...tröttnat på morsan?

Tygfynd
Har shoppat rätt så mycket tyg på sistone men inte brytt mig om att lägga till dem i tygkatalogen. Det kommer senare. Det är shyssta tyger men inte riktigt det där klockrena ni vet.

Friskis&svettis
För övrigt håller jag för fullt på att försöka få ihop musik till mitt spinningpass inför hösten. Jag har kört fast lite och har kniven på strupen eftersom det är terminstart nästa vecka. Ska väl gå denna gången med så som alla andra gånger men det hade känts bättre om det redan var klart och provkört.

6 kommentarer:

Gekko sa...

AVIS!!!! Själv har jag inte ens en egen vrå utan symaskinen står på golvet, allt får dukas fram bara jag ska göra den minsta lilla pysselgrej... Vi har helt enkelt ingenstans jag kan ha ett syrum så enkelt är det:-( Du får njuta!

Jes sa...

Vilket fint rum du fått, GRATTIS, jad delar mitt syrum med kontoret och det funkar rätt bra änsålänge. Men Man blir ju riktigt sugen på ett eget pyssel rum när man ser ditt.

Edyta Nyman sa...

lyllo.... Jag sitter i vardagsrummet och syr. Min son gör allt för att komma åt mina saker. Jag är glad för din skull. Ett skaparrum ligger högt på min önskelista.

Anonym sa...

Vi bor i ett litet hus med några få rum men eftersom barnen är små så får de dela rum än så länge. Sen får vi se efter några år om mitt skaparrum får vara kvar eller om det bli barnrum. Troligtvis blir det kvar.
/Klockarbarn

Majtjho sa...

Visst är det härligt med ett eget krypin. Tyvärr så kan varken du eller jag göra klart våra mysiga syrum eftersom IKEA INTE VILL SOM VI!!!!

Men snart så....

Anonym sa...

Majthjo:
Precis!!! Dessutom köpte vi en garderobslösning av Ikea och vad händer då? Rätt gissat!!!
Inga dörrar!!!!
Så nu har vi ett rum där hyllsystemet saknar hyllplan och korgar. Sen har vi sovrummet där garderoberna står och saknar dörrar.
JÄTTEKUL
/Klockarbarn