cookies

tisdag 21 augusti 2007

Det är illa ställt med klockarbarn

Jobbar med att få datorn i gång igen. Installerar om ALLA program. Mitt spinnigpass som jag jobbat med hela (okej halva då, sommaren) är borta och all musik som fanns inlagd i datorn. Fatta vilken tid det tar att börja om. Jag vill bara dra nåt gammalt över mig och sova hela veckan och hoppas att nån annan löser detta åt mig (not troligt).

Så pga detta så ligger mitt pysslande nere för räkning. Men jag återkommer starkare än någonsin när detta datorskit är över.
Hej hopp datorflopp

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lider med dej!
Ibland hatar man den älskade maskinen, det är som med bilar man önskar så att de bara skulle gå och gå......

Carolina sa...

Jobbigt! Skickar lite styrkekramar via cyberrymden.

Botilda sa...

Stackars lilla Klockis! *skyndar mig att säkerhetskopiera viktiga saker*

Gekko sa...

Ojojoj, vilken katastrof! Jag menar det verkligen! Urjobbigt! Har ni säkerhetskopior på bilder och viktiga saker? Sitter här och är väldigt glad för att sambon för två veckor sedan brände ner ett par dvd-skivor som han tog med till jobbet. Fast det måste man ju göra ofta...

Jag lider med dig!

Anonym sa...

Tack snälla ni för ert stöd. Som tur var hade vi köpt en ny extern hårddisk som jag hade lyckts föra över alla foton på. Förhoppningsvis är de oskadda. Annars vet jag inte vad jag gör för jag har inte framkallat en enda bild på vår ettåring - SKAMLIGT. Så fort den nya hårddisken är på plats och datorn okej så ska jag framkalla alla bilder drekt OCH säkerhetskopiera.
/Klockarbarn

Anonym sa...

Nä, vad tråkigt och jobbigt! Håller tummarna för att bilderna går att rädda åtminstone. Lider så med dig! Och så kan det bli en väckarklocka för mig som är värdelös på att säkerhetskopiera, måste ta tag i det NU!

/Hanna

Jes sa...

Vilken katastrof , lider med dig, har precis gjort en säkerhets kopiering på våran dator nu när jag hade läst ditt inlägg.