cookies

måndag 13 januari 2014

Bloggen fyller 7 år !

Kan ni fatta att jag hållit liv i denna blogg i 7 år!!
Många bloggar har kommit och gått under dessa år. Många tyger har dykt upp och stannat kvar till mig glädje. Anledningen till att jag började återbruka och använda tyger köpta på secondhand var att tygutbudet var knapert. Se bara nu! Det finns hur mycket som helst att välja på när det gäller barntyger i mönster/färg och utan också för den delen. Velour var det första mjuka tyget jag började sy i. Det var svårt att få tag i på hemmaplan.

Mycket har hänt och bloggen har gått från att vara en stickblogg till en mer sömnadsblogg. Så kan det gå.

För att hylla mitt eget tålamod och er som orkar följa mig så tänkte jag lotta ut nåt till er. Lämna kommentar och skriv gärna nåt fint ;-)
Samtidigt önskar ni nåt som ni skulle vilja att jag gjorde till er. Vem vet. Kanske slår din önskning in.

Sista kommentarsdagen är på söndag 19/1.


Åh, det känns länge sen...men ändå inte.  


14 kommentarer:

Susanne Johansson sa...

Grattis på 7 års dagen! Så du är en riktig veteran i bloggvärlden! Min första kontakt med din blogg var din återbruksutmaning som man skickade in sitt bidrag varje måndag. Det var en trevlig utmaning. Man kan säga att du är min förebild till återbruksutmaningar. Hoppas du fortsätter i många år.Du har en trevlig blogg med många läsvärda tips och trevliga inlägg.

Botilda sa...

Sju år! Och min Sprallin som fyllde åtta förra veckan. Jag lurkar fortfarande lite i utkanten, men det var länge sedan jag var aktiv bloggare själv. Härligt att du är det än! Glada och varma hälsningar/ Bodil Tilde textil

Emma sa...

Grattis! Jag märker att det inte alltid är så lätt det där med att hålla liv i bloggar, min börjar fallera, och det går längre och längre mellan gångerna jag skriver. Så bra gjort att du hänger med:)
Jag har mycket att tacka dig och bloggen för, speciellt när jag inte har haft ork att sätta mig att sy men gjort det för att jag har vart med i en utav dina utmaningar, och blivit glad och mer tillfreds efteråt, tack! ( blir jag lottad önskar jag mig en mössa till min son!)

Jessika sa...

Grattis till 7 års bloggande! Jag har följt dig i 4 år snart... Oj, kan det stämma??? Du är en stor inspirationskälla och mycket generös!

Dina mössor är omtyckta här hemma. Jag har försökt sy liknande men det är dina som de vill ha. Just nu är det min blivande 6-åring som helst inte använder annat än sin mössa med flodhästar på. Så en mössa till henne önskar jag mig. :) lycka till med ditt fortsatta skapande och bloggande!!

Anna sa...

Grattis Jessica! Det är så roligt att läsa din blogg och ta del av alla dina idéer och lösningar. Du inspirerar många tror jag!

Sara Mattsson sa...

Grattis på sjuårsdagen! Jag ha inte följt dig så längre, kanske ett år. Men du och andra bloggare hard inspirerat mig att starta en egen blogg =) Får se hurdå många årsdagar den kommer fira...
Jag ser fram emot fler Återbruksutmaningar! Det är något som inspirerar båda bloggandet och pysslandet. =)

Fiff sa...

Hurra för bloggen! 7 år, fantastiskt! Jag har ju inte hängt med så länge, men tycker det är himla skojigt att ha hittat en så produktiv återbrukskompis :-).
Och Malva och jag är såå snygga i våra mössor, och vi brukar få komplimanger när vi har dem båda två :-)
Hoppas på vinst i utlottningen också såklart, för du gör så himla fina grejer. Frågan är, om man vinner, om man ska vara egoistisk eller tänka på lill-pinglan ;-) Jag skulle tycka det var jätteskoj att få testa ett par hemmasydda, återbrukade trosor. Men dina tomtar är helt otroligt fina, så en sån skulle nog pinglan vilja ha :-)
Ha det fint! OCh grattis igen!

Åsa.Li sa...

Jätte grattis! Jag älskar ditt välgörenhets arrangemang och din vilja att återbruka. Jag önskar mig en återbrukad överraskning:-)

Cecilia sa...

Tack för all inspiration du delar genom bloggen. Du är så otroligt duktig och mångsidig! Verkligen en kick för återbruket!

Borgmästaren sa...

Vad roligt att du hållit på i sju år! Imponerande! Roligt blid med barnet (födelsedagsbarnet?) som verkar lite purken! Riktigt gullig! Jag har lite skräck inför att sy i velour. Vågar inte prova men vill gärna. Är rädd för att det bara ska bli vågigt.

Önskningar? Näe, inte riktigt. Önskar dig ett gott åttonde år!

Borgmästaren sa...

Imponerande att du hållit på i sju år! Roligt bild med purket födelsedagsbarn! Mycket gulligt!

Borgmästaren sa...

Själv är jag rädd för velour - skulle gärna vilja sy men vågar inte av rädsla för att det ska vara svårt och bli vågigt. Önskar något av dig? Näe, ett gott nytt 2014 till dig!

Anonym sa...

Fin blogg .... Du gör såå mkt fina grejer är såå imponerad. Tänk om man kunde sy!!! Skulle jag önska något så varför inte ett par häftiga harems byxor till mej=)/ Emelie

Kraja Maria sa...

Bra jobbat och grattis till 7 år!
Bloggarna fyller ett fint syfte när de blir en form av arkiv på allt man gjort under åren. Hoppas du fortsätter att inspirera!