cookies

onsdag 6 mars 2013

Matcha/bryta av

Sovrummet börjar ta form även det och nu har vi tapetserat och precis köpt golv till det. När det är klart så är det dags att matcha matta och gardiner och övrig textil. Tonerna är grå så vad ska man ha som bryter av?
Vad får ni för känsla? Tänk vitt tak och vita garderober till. Tonerna blir lite tokiga i bilderna här. Den grå tapeten är inte riktigt så mörk och det är den dominerande tapeten. "Plank"tapeten är en del av väggen som blir lite utbyggd som en huvudända till sängen mer, typ.
Nu lämnar vi det ljusa och väljer mer ombonat till sovrummet. I verkligheten blir det kanonfint. Mycket finare än bilderna kan visa.

Elements 46504Concrete 47284
Foto: Midbec

4 kommentarer:

hennihenni sa...

Blågrå/himmelsblå/turkos... Lite blå lagunen toner. Ser iaf ur som om planktapeten har lite blågrå nyanser i sig. Neon lämnas med fördel utanför sovrummet ;)

Klockarbarn sa...

Hennihenni:
Vi verkar vara på samma linje på mer än ett sätt :-)

himmelriket sa...

Några härliga bruna kuddar och en brun pläd hade jag nog lagt dit. Vi börjar med vårt sovrum till hösten. Planeringen är halva nöjet. Har ännu ingen aning om hur vi vill ha det:)) får vila under sommaren och låta det växa fram. Kram Ulla

Charlotte sa...

Så bra med en neutral bas! Då kan man välja textilier efter säsong! Kan tänka mej att det blir ursnyggt med rött till julen!