cookies

torsdag 29 december 2011

Kostar nog inte så mycket...(ironi)

http://dornob.com/lofted-space-saving-furniture-for-bedroom-interiors/
här finns några alternativ till att bygga på höjden och skapa mer förvaring. Även på pinterest har jag hittat fler på samma tema.

bedroom-complete-furniture-interior-design
Lite mer anpassat för åldern på tjejerna och lite mer färg skulle vara på sin plats. Annars gillar jag idéen med förvaring och eget utrymme i ett och samma rum. Vi har ju bara ett barnrum så de får samsas. Det känns ändå som de behöver sin egna vrå. Vi har inte plats för garderober i rummet pga av konstiga vinklar och en öppen spis samt snedtak. Rummet är ändå stort till ytan men fönster och annat gör det svårmöblerat.

3 kommentarer:

hennihenni sa...

Gå in på http://www.ikeahackers.net/ och kolla runt lite - det är kreativa människor som gjort om ikeamöbler så de passar deras behov. Vet att jag har sett barnrum/upphöjda sängar där någottag (vet inte hur lätt det är att söka på sidan, men kanske det går).

Klockarbarn sa...

Ja den sidan har jag besökt förut och också sett nåt liknande. Jag tror att vi köper några IKEA stommar men måste räkna lite på ytorna. Jga får be maken ta fram sina ritprogram och börja spåna.Tack för tipset.

mamman pysslar sa...

Jag hade en 120 säng uppbyggd på Ivar hyllor och skåp från ikea med spånskiva överst på 90-talet. funkade jättebra och svalde massor av grejer. Hade ett lönnfack bakom skåpen där jag förvarade allt som jag inte använde för tillfället.

Min äldsta tjej har en "hemnes" dagbädd från Ikea. Tyvärr ganska dyr men reas då och då :) Tre lådor under och går att dra ut till dubbelsäng när kompisar sover över.

Lycka till med projektet!