cookies

torsdag 29 december 2011

barnens rum gillar jag INTE

Himlans vad svårt det är att få till barnens rum. Det dräller leksaker överallt trots olika försök till förvaringar och omplaceringar av möbler. Bortrensning av leksaker i massor. Inget blir bra. Svårt att möblera trots att det är ett stort och härligt rum för övrigt. Jag är bara så himla kass på inredning och att se möjligheter. Det är klart att om man har gott om pengar så kan det problemet säkert lösas enkelt med begåvade människors hjälp samt nya inköp MEN jag har inga pengar till detta så....
Det får kosta lite grann men inte en massa helt enkelt. Vad gör jag?
Sorry för trist inlägg men jag behöver inspiration och helst nån som gör jobbet åt mig.
här ser det inte riktigt ut just nu för jag har möblerat om och man ser inte hela rummet.

5 kommentarer:

Linnea sa...

Ett tips kan ju vara att googla lite på barnrum eller kolla på styleroom.se

Skulle behöva lite mer info för att komma med konkreta tips

Mallaching sa...

Jo ja vill tipsa om styleroom med! Jag har hittat en massa tips... Har dock inte hunnit med att förverkliga dom än.... ;)

Anonym sa...

Lite bilder på rummet kanske?

sofia sa...

Haha, jag vet hur det är... Har möblerat om 1000 gånger & tänker varje gång att om vi bara gör såhär & har massa såna här korgar så kommer det nog gå att hålla ordning... Men nä. Nu funderar jag på räfsa & typ en enda stor ogräskorg eller nåt som enda inredning. ; ) Det enda som funkar någorlunda bra i vårt barnrum är den hemmasnickrade jättestora bokhyllan, den kan jag rekommendera. Klicka på kategorin 'hemma' på min blogg så ser du den + länk till beskrivning.

Klockarbarn sa...

Styleroom ska jag kolla in. Jag kan ta några bilder på barnens rum så fort det är bättre ljus. Alla foton blir helt kassa just nu.