cookies

söndag 12 juni 2011

Plastpåse = neccessär / fused plasticAv några plastpåsar har jag med hjälp av strykjärn sammanfogat till ark att sy av. Här är det tre olika påsar som blivit en neccessär för våta badkläder eller till shampoflaskorna i träningsväskan. Bra att ha helt enkelt. Ganska snygg också.


I have fused plastic. It looks nice and it´s useful for wet bathingsuits or your schampoobottles.

2 kommentarer:

Hawk and Weasel sa...

Vad snyggt! Jag provade det för något år sedan men mitt plastsjok blev lite hysteriskt (beroende på de plastpåsar jag använde så klart) och jag sydde en förvaringspåse för skor av det. Det är väldigt roligt att smälta ihop plast, borde göra det igen. Lade du plasten mellan smörpapper eller hur gjorde du för att att skydda strykjärnet?

KLOCKARBARN sa...

H&W: Ja, mellan bakplåtspapper. Sen har jag inte det varmaste på järnet för då går det för fort att smälta plasten och den drar ihop sig för mkt. Man får prova sig fram. En del påsar är omöjliga att få snygga och en del kan man ha dubbelt och en del får man ha fyrdubbelt för att det ska gå bra. Jag klipper upp plasten i alla sidor för att det inte ska bli bubblor för om det blir det så fäster inte plasten ihop ordentligt.