cookies

lördag 26 december 2009

Livet är stort

Under gårdagen tänkte jag många och långa tankar. En vän till delar av min familj har råkat riktigt illa ut. Ingen vet ännu om denna person kommer att överleva. En frisk, sund och glad familjefar har drabbats av plötslig sjukdom sk mördarbakterier och svävar nu mellan liv och död. Jag tänker på familjen och jag lider. Jag känner dom inte särskilt väl men jag har träffat dom. Mina tankar är med dom ändå. Hur kommer livet att se ut för denna familj om han överlever. Större katastrof än detta är svårt att tänka sig. Det måste vara så oerhört smärtsamt att vara med om. Jag önskar av mitt innersta att det går vägen och att de hittar kraften att fortsätta. Alla ni som tror på nåt större, hjälp mig att tänka stort och tro på att livet är större än vi själva.

Detta är inte ett muntert inlägg men livet är inte alltid så glädjerikt. Vi behöver alla påminnas om att livet kan förändras idag, imorgon eller om flera år. Vi vet aldrig när och hur så låt oss glädjas över det vi har och vara rädda om varandra. Jag behöver i alla fall påminnas om detta och jag tror att vi är fler. Därför får detta inlägg ta plats i bloggen trots att de är en pysselblogg.
Ha en fortsatt skön helg och ni är värda allt gott.

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Vet hur det är!/ Kram Åsa

Anonym sa...

Kram!! Håller alla tumamr jag har.
//Thea (Kokalal)

á Yeliqa sa...

Åh fyyy. Jag hoppas att han snart kommer att tillfriskna.
Vi hamnade i samma situation i början av det här året då min kusin som även var min granne blev svårt sjuk med mördarbakterier och jag förstår hur dina tankar går.

Kram!

AmjeW sa...

Hoppfulla tankar ger kraft!
Kram AmjeW

od Andulky sa...

Kram!