cookies

söndag 17 maj 2009

Nej här kan jag ju inte sitta


Sitter framför datorn nu igen.
Jag har ju hur mycket som helst att göra nu när jag varit sjuk. Hemmet ser ut som en katastrof och natten var sådär eftersom det var dags för nästa familjemedlem till kräkning (nu är det 3 av 4). Tur att syrran avstod att besöka oss igår. Under melodifestivalen stickade jag ett par skor eller ska man kalla det för strumpor? Jag utgick från mitt möster som jag använder till mina tovade tossor. Det är häftigt att det kan bli så annorlunda trots att man gör lika. Eller lika är det ju förstås inte. Det skiljer ju mycket men man använder samma teknik och upplägg. Som att sy utifrån ett grundmönster.

Dessa är i ull för skötsels skull. Tvättbara i maskin på 40 grader. Ull kan man visst behöva på vår/sommar/höst när kvällar och morgonar kan vara kalla och små bebisar inte kan använda skor. Garnet är inte jättetjockt. Jag ska byta ut snöret till nåt som mer ser ut och känns som skosnören. Måste bara försöka hitta nåt lämpligt som är tunt nog. Nån som har en idé?

3 kommentarer:

anna sa...

Söta!!

Kånkarong sa...

Jättetuffa!

Annika sa...

Jättefina! Borde man inte kunna använda smyckesband (typ runt bomullsband med lite yta,brukar finnas ca 1-2 mm i diameter) till skosnören?