cookies

onsdag 13 oktober 2010

Rosa auktion!!!! Bjud till


Rosa är oktobers färg och insamlingar för bröstcancer pågår över hela landet. "Mina pyssliga grejer" har en auktion där budet går direkt till hennes insamling för ROSA BANDET.

Jag hakar på idén med auktion där pengarna oavkortat går till Rosa bandet. Jag startar däremot inte en egen insamling utan hjälper hellre "Ninjapower" att nå målet på 5000 kr.
Denna gång auktioneras min handstickade elefantmössa ut.
Storlek: passar huvud ca 50-52 cm. På bilden ser ni min tjej som är 6 år och har huvudmått på 50 cm och mössan är lite lös på henne. Den som vill kan få mössan fodrad men då blir den något mindre men tätare och mindre stickig om barnet är känlsig för sånt.
Material: Superwashbehandlat ullgarn 100%.
Färg: Grön med lila elefanter på rad.


Så här går det till - lägg ett bud i kommentarerna, Du kan höja ett bud med hur lite eller mkt som helst. Om två bud är lika så räknas det bud som kom in först enligt klockan i kommentarsfältet. Auktionssumman sätts sedan in på insamlingen ovan (klicka här för att hitta länken) och glöm inte att skriva ditt namn på insättningen. Adress mailas till mig så att jag kan skicka vinsten (klockarbarn(at)hotmail.com) efter betalning gjorts. Jag står såklart för frakten. Bjud nu för allt vad ni är värda!!!!
Auktionen går ut på söndag den 17 okt kl 20.00. Bud som inkommer efter 20.00 räknas ej.

3 kommentarer:

Strömming sa...

Jag börjar bjuda på din fina mössa! 150 kr

Jennie sa...

Vilket fint initiativ! Jag bjuder 200 kr för den underbara mössan!

kalamajt sa...

Jag hakar självklart på! Vi har ju en elefantmössa som milo har numera, och skulle jättegärna ha en till. 250kr bjuder jag