cookies

söndag 8 november 2009

I don´t löv it

Vi har en jättefin och jättestor blodlönn som är så röd och fin sommartid och ger oss härlig skugga. Nu är det höst och trädet har tappat mycket av bladen. Vi vadade runt bland löv idag. Grannarna har börjat kratta i sina trädgårdar och då måste vi ju också göra det. Jag tror nämligen inte att de uppskattar om det börjar blåsa lite höstvindar och det blir lövinvasion från grannen. Vi krattade upp lite mer än hälften så jag vet vad jag ska göra imorgon....få fler blåsor i händerna. Men visst ser det lite mysigt ut i alla fall. På bilden har jag lyckats kratta lite och den gröan gräsmattan lyser på vissa ställen.4 kommentarer:

Mimmi sa...

Känner igen det - vi har två sådana fantastiskt fina träd, men de är jobbiga på hösten ;-)

LumLum sa...

I know your feeling. Vi har också en gigantisk lönn mitt på gräsmattan. Underbar sommartid, en pest på hösten. Och det är ju inte heller löv man kan lämna kvar och hoppas dom är borta till våren, för det är dom inte. Vi krattade ihop det mesta igår, så under veckan nu ska jag köra bort högarna och kratta ihop det sista.

LillaBarn sa...

Men åååh vad fint dock... Här tappar ju träden liksom aldrig löv, så det är ju grönt året om. Då saknar man alla årstiderna som finns i Sverige. Saknar tom att skotta snö ju!!!

MinaMirakel sa...

Ser underbart ut!/Åsa